Filme noi la Cinema 3D, din Râmnicu Sărat

0
1370

 

În perioada 20-22 martie, Cinema 3D, din Rm. Sărat, a pregătit noi filme pentru cinefili. De la ora 18,30 va rula pelicula ,,Gringo: Amator în misiune,,. Un mix antrenant de umor negru, acțiune accelerată și intrigă dramatică, „Gringo: Amator în misiune” se desfășoară în Mexic, unde un om de afaceri mediocru, ajunge la mila trădătorilor lui colegi de corporație, a unui traficant de droguri local și a unui mercenar cu acute procese de conștiință. Trecut de la cetățean model în tabăra celor mai căutați criminali, el are nevoie de mult noroc pentru a supraviețui situației extrem de periculoase.
Zilnic, de la ora 20.50 este programay filmul ,,Tomb Raider: Începutul,,. Cea mai recentă poveste din nouă serie „Tomb Raider” promite să fie un cocktail amețitor de aventură și mister pe care fanii popularei francize de jocuri video îl așteaptă cu nerăbdare. În noua peliculă, Lara Croft, fiica independentă a unui aventurier foarte excentric, ce a dispărut atunci când ea era la vârsta adolescenţei, este o tânără de 21 de ani fără nicio direcție în viață.

Preţul unui bilet la Cinema 3D, din Rm. Sărat este de 15 lei pentru adulţi. Biletele se pot cumpăra de la casieria, din incinta cinematografului, deschisă zilnic începând cu ora 13,30, iar sâmbăta şi duminica începând cu ora 11,30.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

9 + 1 =