Smiley vă concerta în premieră într-un show ce poartă numele ultimului său album, “Confesiune”.

0
1108

 

Interes uriaş la Buzău pentru spectacolul unuia dintre cei mai populari artişti pop ai momentului. Smiley vă concerta în premieră într-un show ce poartă numele ultimului său album, “Confesiune”. Alături de el, pe scenă va urca Ana Munteanu, câştigătoarea ultimului sezon „Vocea României” dar și buzoianca Dora Gaitanovici, artistă care s-a clasat pe locul 6, cu o compoziție proprie la finala Eurovision România.

Pe numele său real Andrei Maria, Smiley vă cânta în premieră la Buzău piesele de pe cel mai recent album al său, “Confesiune”. La concertul care va avea loc duminica 18 martie, și-au anunțat prezența peste 1.500 de fani ai artistului, din toate colţurile ţării. Alături de Smiley, pe scena de la Buzău va fi şi Ana Munteanu, concurenta din echipa solistului de la Vocea României şi câştigătoarea din 2017 a show-ului.

Pe scena de la Sala Sporturilor va urca și buzoianca Dora Gaitanovici, artistă care a participat cu o compoziție proprie la finala Eurovision România.

Organizatorii promit un show inedit, cum nu s-a mai ţinut în România. Un astfel de spectacol, Smiley a mai avut doar la Chişinău.

Biletele la concert sunt aproape epuizate, iar 100 de bilete au fost rezervate copiilor aflaţi în centrele de plasament . De asemenea, profesorii precum și elevii au posibilitatea de a cumpăra bilete reduse cu 30 la sută pe baza adeverinței sau legimației de serviciu sau a carnetului de elev. Cei care nu şi-au achiziţionat încă bilete o mai pot face la Sala Sporturilor Romeo Iamandi din Buzău sau pe ticketnet.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

4 + 3 =