Situaţie de urgenţă pe răul Râmnicu Sărat!

0
1268

 

Situaţie de urgenţă pe răul Râmnicu Sărat! O viitură a dus la surparea malului stâng al răului, în aval de podul rutier, pe bulevardul Digului. Apă al cărui debit a crescut, ca urmare a topirii zăpezii şi a ploilor, a erodat solul şi a pătruns până în apropierea drumului. Membrii Comitetului pentru Situaţii de Urgenţă, din Rm. Sărat, au decis astăzi să închidă circulaţia pe bulevardul Digului, mai exact de la intersecţia cu strada Grebanului până la fostul abator.

Topirea zăpezii, dar şi ploile căzute în ultimele zile au dus la creşterea debitului raului Râmnicu Sărat. Ieri după-amiază s-a produs o viitură, care a provocat surparea malului stâng al răului, în aval de podul rutier, pe bulevardul Digului. Membrii Comitetului pentru Situaţii de Urgenţă au fost convocaţi astăzi pentru a lua măsurile ce se impun în această situaţie. Din cauza erodării malului, Comitatul a decis să închidă circulaţia pe bulevardul Digului, mai exact de la intersecţia cu strada Grebanului până la fostul abator.
Autorităţile din Rm Sărat fac apel la cetăţenii să respecte aceasta restricţie, iar cei care locuiesc în zona să circule pe strada Sava Rosescu.
Restricţia este valabilă până la consolidarea zonei afectate de către echipele S.G.A. Vrancea. Potrivit informaţiilor oferite de aceştia de astăzi debitul raului Râmnicu Sărat este în scădere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

19 + = 20