Ciupercărie într-un apartament cu trei camere din Buzău

0
1123

O familie din Buzău, adeptă a cultului Martorii lui Iehova, este acuzată că a lăsat un dezastru de proproții în apartamentul în care a locuit cu chirie și datorii de câteva mii de lei la utilități. Chiriașii, doi adulți și patru copii, transformaseră jumătate din locuință în crescătorie de ciuperci, spre surprinderea vecinilor. Au plecat pe furiș, în urma lor rămânând doar o cheie într-o cutie poștală.

Este incredibil dar adevărat. Într-un apartament cu trei camere de pe Bulevadul Unirii din Buzău a funcționat, mulți ani, o ciupercărie, despre care prea puțin s-a știut. De mica afacere a avut grijă o familie de oameni religioși, chiriași în locuința transformată parțial în ciupercărie. Potrivit acestuia, întreaga asociație a fost deranjată de această familie, care în ultima vreme tot aducea materiale pentru întreținerea ciupercăriei din sufragerie și de la subsol.

Chiriașii sunt membri ai comunității Martorii lui Iehova, fiind deseori plecați de acasă fie la întruniri, fie în misiuni de propovăduire. De aceea, George Bratu, proprietarul apartamentului, nu i-a intalnit prea des. El a contat însă pe corectitudinea unor oameni religioși și i-a tot amânat cu datoriile până când s-a trezit într-o zi cu un telefon prin care a aflat că i-au plecat chiriașii pe furiș.

Familia de sectanți i-a lăsat proprietarului o datorie de peste 2.000 de lei la utilități. A fost sunat de chiriaș săptămâna trecută pentru a-i spune că se mută și că îi lasă cheia în cutia poștală. Proprietarul a încercat să ia legătura chiar și cu superiorii cultului, însă nimeni nu a reacționat la doleanța bărbatului.

Proprietarul apartamentului care a găzduit ciupercăria face apel la membrii comunității religioase să îndrepte greșeala fraților lor, dacă nu, va înainta o plângere la poliție.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

4 + 3 =