Delegatia social-democrată buzoiană susţine actualul Guvern, programului de guvernare şi pe Liviu Dragnea la conducerea partidului

0
1141

 

PSD Buzău va trimite la Congresul național al partidului, de sâmbătă, o delegaţie de 140 de persoane, una dintre cele mai numeroase din țară. Delegatia social-democrată buzoiană va avea un mandat précis: susţinerea actualului Guvern, a programului de guvernare şi a lui Liviu Dragnea la conducerea partidului. Decizia a fost luată în weekend, în cea de doua Conferinţa Extraordinară Judeţeană Buzău de când conducerea organizaţiei a fost preluată de deputatul Marcel Ciolacu.

Aproximativ 300 de social-democrați din județul Buzău au fost convocația în weekend de către conducerea organizaţiei PSD pentru a pentru a decide componența delegației care va reprezenta organizatia județeana la Congresul Național al PSD, care va avea loc sâmbătă, la București. PSD Buzău, prin cei 140 de delegați, va merge pe mâna lui Liviu Dragnea la șefia partidului și va susține în continuare programul de guvernare al premierului Viorica Dăncilă.

Deși a făcut parte din tabăra lui Mihai Tudose în încercarea fostului prim-ministru de a-l înlătura pe Liviu Dragnea și de a prelua șefia PSD, Marcel Ciolacu spune că relaţia sa cu Liviu Dragnea este una normală.

După demisia lui Mihai Tudose de la conducerea guvernului, Marcel Ciolacu şi-a înaintat demisia din funcţia de vicepremier, dar a fost numit ulterior pe postul de chestor al Camerei Deputaților. Deși în cadrul conferinței de presă care a urmat conferinţei extraordinare de la Buzău a declarat că nu este interesat de funcția de vicepreședinte al PSD, surse din interiorul partidului susțin că Marcel Ciolacu va fi  ales însă pe una dintre aceste funcții.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 6 = 10