Noi surprize la Cinema 3D, din Râmnicu Sărat, în săptămâna 2-8 martie

0
1328

Cinefilii pot urmări producţii de calitate precum ,,Red Sparrow,,, ,,Game Night,, şi ,,Black Panther,,. Copiii au şi ei parte de surprize: animaţiile dublate în limba română ,,Early Man: Tare ca piatra,, şi ,,Primul Crăciun,,.
Preţul unui bilet este de doar 15 lei pentru adulţi şi 10 lei pentru copii cu vârsta de până la 10 ani.
În perioada 2-8 martie, Cinema 3D, din Rm. Sărat, a pregătit noi filme pentru cinefili. Sâmbătă şi duminică, de la ora 12.00, micii spectatori pot urmări animaţia, 2D, dublata în limba română- ,,Primul Crăciun,,, iar de la ora 14.00, animaţia ,,Early Man: Tare ca piatra,,.
Tot în weekend, de la ora 16,00, va rula filmul ,,Red Sparrow,, care prezintă povestea Dominikai Egorova, o fiică devotată determinată să își apere mama cu orice preț. Atunci când cariera ei, de prim-balerina, se termină brusc, Dominika și mama ei se confruntă cu un viitor sumbru și nesigur.
În fiecare zi de luni a săptămânii cinematograful este închis, însă în restul zilelor de la orele 18,30 va rula pelicula ,,Game Night,,. Filmul prezintă povestea lui Max și Annie, care și-au făcut un obicei din a participa săptămânal la jocuri nocturne tematice organizate împreună cu grupul lor de prieteni. Însă lucrurile devin din amuzante foarte palpitante când Brooks, fratele lui Max, se gândește să organizeze o seară de rezolvare a misterului unei crime, în care sunt implicați pretinși tâlhari și agenți federali.
Zilnic de la ora 20,30 va rula şi filmul ,,Black Panther,, în care primul supererou de culoare din lumea benzilor desenate, Black Panther vine pe marele ecran. Pe numele său T’Challa, eroul va trebui să plece din Wakanda când tatăl său este ucis. Tânărul își va folosi inteligența, agilitatea și viteza ieșite din comun pentru a deveni unul dintre cei mai luminoși supereroi Marvel din toate timpurile.
Preţul unui bilet la Cinema 3D, din Rm. Sărat este de 15 lei pentru adulţi şi 10 lei pentru copii cu vârsta de până la 10 ani. Biletele se pot cumpăra de la casieria, din incinta cinematografului, deschisă zilnic începând cu ora 13,30, iar sâmbăta şi duminica începând cu ora 11,30.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

74 + = 77