Teatrul „George Ciprian” anunță câteva suprize pentru buzoieni de toate vârstele

0
1245

Ca alternativă a Zilei „Sfântului Valentin”, Teatrul „George Ciprian” anunță noi suprize. Cei care se vor căsători la teatru pe data de 24 februarie vor primi bilete gratuite la spectacolul „O noapte furtunoasă”.

Tot sâmbătă, îndrăgostiții se pot fotografia sub „Poarta lui Dragobete”, amenajată în foaierul instituției, iar cuplurile căsătorite de cel putin 30 de ani vor fi premiate de către organizatori.

Spectatorii care vor veni în ziua de 24 februarie la teatru vor primi ca amintire un certificat simbolic de căsătorie. Oficierea căsătoriilor de o zi va avea loc în foaierul teatrului. Cei care se vor căsători la teatru pe data de 24 februarie vor primi bilete gratuite la spectacolul „O noapte furtunoasă”, producție a teatrului Excelsior.

Tot pe 24 februarie, Ion Tăbăcaru, fotograful oficial al teatrului din Buzău, le va face fotografii îndrăgostiților sub o cunună a iubirii, denumită simbolic „Poarta lui Dragobete”. Ineditele fotografii vor fi postate pe pagina oficială de Facebook a Teatrului „George Ciprian”. https://www.facebook.com/teatrulgeorgeciprian/

Totodată, conducerea Teatrului „George Ciprian” din Buzău anunță că în cadrul festivității din data de 24 februarie vor fi premiate și câteva zeci de cupluri cu peste 30 de ani de căsnicie.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

7 + = 14