ANVELOPARE CU FONDURI EUROPENE

0
1146

Discuţii aprinse în Consiliul Local Municipal Brăila pe tema subvenţionării costurilor privind anveloparea blocurilor din municipiu.

În vreme ce liberalii au propus ca primăria să acopere 50% din aceste costuri, edilul şef afirmă că ar prefera ca anveloparea să se faca pe bani europeni,  cu promisiunea ca autorităţile locale să ofere sprijin asociaţiilor de proprietari care doresc să facă acest lucru.

Un proiect ce vizează anveloparea blocurilor din municipiu a stârnit discuţii aprinse în cadrul CLM Brăila. Este vorba despre propunerea liberalilor ca primăria să acopere 50% din costurile suportate de o asociaţie de proprietari, pentru o astfel de lucrare. Edilul şef a explicat că, decât să cheltuiască jumătate din bugetul munucipiului pe acest lucru, mai bine le-ar oferi asociaţiilor, tot ce le trebuie pentru a accesa fonduri europene.

Liberalii au ţinut totuşi să îl întrebe pe primar cum anume în alte oraşe au fost posibile astfel de proiecte de anvelopare şi în Braila, nu.

Într-un final, propunerea liberalilor nu a întrunit numărul  de voturi necesar pentru ca propunerea să fie prinsă în bugetul municipiului pe anul în curs.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

4 + 5 =