JANDARM MORT ÎN ACCIDENT RUTIER

0
1143
Sursa foto: Arhivă

 

Accident cumplit luni seară pe DN 1 B, aproape de municipiul Buzău. Un ofițer de jandarmi de 37 de ani, șeful postului de ordine publică de la Sărata Monteoru a murit după ce maşina cu care se întorcea de la serviciu a fost strivită între un TIR încărcat cu marfă și o cisternă plină cu combustibil. În urma coliziunii, a fost rănit grav şi şoferul TIR-ului. Impactul violent dintre cele trei vehicule a fost surprins de o cameră de supraveghere.

În accident au fost implicate un TIR care transporta tablă, o cisternă în care se afla combustibil și o Dacia Logan. Autoturismul a intrat pe contrasens, apoi s-a izbit puternic de autotrenul cu marfă. În cele două vehicule a intrat apoi cisterna, mașina mică fiind prinsă între cei doi mastodonți.

Polițiștii, pompierii dar și personalul de la Ambulanța Buzău au intervenit la locul accidentului produs pe Drumul naţional  Buzău – Ploiești, în apropăiere de municipiul Buzău. În urma impactului violent, Loganul s-a transformat într-un morman de fiare. Pompierii au depistat scurgeri de combustibil de la rezervoarele mașinilor, motiv pentru care zona a fost izolată.

Șoferul Loganului a murit pe loc. Bărbatul se numea Nicolae Constantin, avea 37 de ani și era șeful Postului de jandarmi din stațiunea Sărata Monteoru. Jandarmul era căsătorit și avea o fetiță de 11 ani. Accidentul s-a mai soldat cu rănirea gravă a șoferului tirului, care a fost transportat la spital. Traficul pe șoseaua națională care leagă orașele Buzău și Ploiești a fost blocat timp de trei ore, până s-a reușit eliberarea șoselei.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

2 + 1 =