Ovidiu Ioan Secară este nou director al Poşteei Române

0
1308

Ovidiu Ioan Secară, director general adjunct la Poşta Română, va prelua şefia companiei, după demisia Elenei Petraşcu din funcţia de director general, a anunţat, vineri, Ministerul Comunicaţiilor şi Societăţii Informaţionale.

„Având în vedere renunţarea doamnei Elena Petraşcu la mandatul de director general al Companiei Naţionale Poşta Română SA, începând cu data de 15 februarie 2018, vă informăm că atribuţiile acesteia vor fi preluate de directorul director general adjunct al operatorului naţional de servicii poştale şi curierat, domnul Ovidiu Ioan Secară. Această decizie a fost luată prin votul membrilor Consiliul de Administraţie al companiei”, se arată într-un comunicat al MCSI remis vineri AGERPRES.

Poşta Română, companie naţională înfiinţată conform Legii 31/1990, şi nu o instituţie publică, este deţinută de statul român, prin Ministerul Comunicaţiilor şi pentru Societatea Informaţională (MCSI), în proporţie de 75%, şi de Fondul Proprietatea (FP) în proporţie de 25%.

Compania deţine cea mai mare reţea de distribuţie la nivel naţional, însemnând peste 80% din totalul subunităţilor poştale care operează, în prezent, în România. La ora actuală, peste 19 milioane de locuitori beneficiază de serviciile Poştei Române şi peste 7,5 milioane de adrese sunt acoperite de reţeaua poştală proprie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

70 + = 71