FEMEIE RĂNITĂ ÎN MICROBUZ

0
1024
Sursa foto: Arhivă

Şoseaua umedă, dar și viteza excesivă i-au dat mari bătăi de cap unui șofer de 19 ani din Buzău. Tânărul, care circula cu un autoturism Volkswagen pe cel mai mare bulevard din Buzău, a intrat în plină viteză într-un microbuz plin cu pasageri care se pregătea să intre în stația de la catedrala Sf. Sava. O femeie care se afla în microbuz a ajuns la spital, după ce s-a lovit la cap.

Accidentul s-a produs ieri seară, pe bulevardul Unirii din Buzău.  În urma impactului violent, mașina șoferului imprudent a fost grav avariată iar pasagerii din maxi taxi au resimțit din plin șocul izbiturii. Șoferul microbuzului, in vasta de 55 de ani, din Buzău, spune că nu își poate da seama cum s-a produs accidentul.

O pasageră de 47 de ani din microbuzul de transport călători, care se afla pe un scaun din spatele mașinii, a fost lovită la cap și transportată de urgență la Spitalul din Buzău. Poliția efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs accidentul. Dacă va fi găsit vinovat, tânărul șofer din Volkswagen ar putea rămâne fără permis auto pentru următoarele trei luni.

 

Leonard Bunilă

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 74 = 83