Explozie la un restaurant din Capitală

0
1027

 

Explozia a avut loc, în această dimineață, la un restaurant situat la parterul unui bloc de pe Bulevardul Şincai din Capitală. Deflagrația a fost urmată de un incendiu. Din fericire nicio persoană nu a fost rănită întrucât apartamentele de la etajele superioare nu sunt locuite. Bunurile din restaurant însă au fost distruse în totalitate, iar mai multe mașini parcate în zonă au fost avariate.

Explozia s-a produs, la primele ore ale dimineții, în bucătăria localului, unde erau mai multe butelii, care au sarit în aer. Deflagrația a fost urmată de un incendiu, iar la fața locului au intervenit 10 mașini de pompieri. Suprafaţa afectată este de aproximativ de 100 metri pătrați, bunurile din restaurant fiind distruse în totalitate. 16 mașini parcate în zonă au fost avariate de suflul deflagrației. Din fericire, nicio persoană nu a fost rănită, apartamentele de la etajele superioare nefiind locuite, spațiile aparținând unor operatori economici.

Pompierii verifică dacă există fisuri ale elementelor de construcţie din care să rezulte dacă a fost afectată structura de rezistenţă a blocului. Pe toata durata intervenției echipajelor ISU, traficul a fost blocat, fiind permisă doar mijloacelor de transport în comun. Pompierii urmează acum să stabilească din ce cauze s-a produs explozia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

68 + = 73