Simona Halep, despre momentele care i-au schimbat viața

0
1298

Tenisul e marea şi singură iubire a Simonei Halep. Ziua Îndrăgostiţilor o prinde singură şi în acest an pe cea mai bună româncă din tenis. „Vreau mulţi copii, dar nu mă grăbesc. Întâi tenisul şi apoi o familie”, a mărturisit ea într-un interviu cu Andreea Esca. Din cele 3 finale de Grand Slam pierdute, Simona Halep ar rejuca-o doar pe cea de anul trecut, de la Roland Garros. E sigură că ar câştiga, după ce a primit sfaturile preţioase ale bunicii ei de 85 de ani. De la ea, apreciază totul, inclusiv mâncărurile și ambiția.

„Sinceră să fiu, mie îmi place foarte mult și când merg acasă mănânc mămăligă cu brânză și smântână. Așa am crescut cu ea și mereu când vine mama aici, la București, sau când merg eu la Constanța, mănânc.”a spus Halep.

Și când vine vorba despre trei momente despre care ar putea să spune că i-au schimbat viața, Halep mărturisește : „Pentru cariera sportivă, cu siguranță prima mișcare a fost la 14 ani, când am început să cred și să îmi doresc să ajung jucătoare de tenis profesionist. După aceea, mutarea la București, pe la 16-17 ani și, bineînțeles, operația – care a fost poate cel mai mai important lucru pe care l-am făcut ca să pot să ajung atât de sus în tenis.Singura operație pe care am făcut-o”, a mai completat Simona.

Și revenind tot la bunică, Simona mai punctează:

„Bunica a fost cea mai supărată atunci când n-am mai putut să câștig două game-uri în finală, ca să câștig eu trofeul. Stătea la televizor și îmi spune să o alerg pe adversară. Că de ce îi dau la mână? Deci și ea știe tenis acum, deși are 85-87 de ani. Este unul dintre oamenii cei mai importanți din viața mea, așa va rămâne”, a încheiat sinceră cea mai bună tenismenă la ora actuală a României.

Silvia BUNICĂ

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

2 + 8 =