Crima odioasă, comisă duminică seară, de un tânăr de 22 de ani, cunoscut ca și consumator de droguri.

0
980
Imagine cu caracter ilustrativ

 

Tânărul de 22 de ani, care locuia în aceeași curte cu unchiul și concubina acestuia, a avut duminică seara un conflict spontan cu cei doi soţi. La un moment dat, băiatul a luat un cuţit şi i-a înjunghiat pe cei doi, după care a fugit de acasă. Mătușa lui a scapat cu viață abia după ce s-a refugiat în curtea vecinilor.

Unchiul criminalului, în vârstă de 55 de ani, a fost găsit în stop cardio-respirator și nu a mai putut fi salvat, deși i s-au făcut manevre de resuscitare. În schimb, femeia, de 53 de ani, a fost transportată la spital și este în stare stabilă.

Poliţiştii din Buzău au instalat filtre în tot oraşul pentru a-l găsi pe tânărul care şi-a înjunghiat rudele. După o oră de la comiterea crimei, individul a fost prins de un echipaj de jandarmi în Parcul Crâng din oraș. El a fost încătușat și dat în custodia polițiștilor.

Tânărul care și-a înjunghiat rudele face parte dintr-o familie dezorganizată, părinţii sai fiind stabiliți la București. Vecinii spun despre el că se droghează de mulți ani și își procură substanțele periculoase cu banii de mâncare trimiși de mama sa care muncește în București.

Din primele date, tânărul, întors din oraș, ar fi cerut să i se dea mâncare, iar pentru că nu ar fi primit imediat a pornit scandalul. S-a năpustit asupra unchiului și a mătușii sale, primul sfârșind înjunghiat. Victima, Adrian Mocanu, este un cadru militar în rezervă. Agresorul le-a declarat polițiștilor că nu a consumat alcool sau droguri.

 

Leonard Bunilă

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 45 = 48