Centrul de Sănătate Multifuncţional de la Pârscov va fi redeschis ca secţie exterioară a Spitalului Judeţean Buzău

0
1498
sursa foto: sanatateabuzoiana

 

Veste bună pentru locuitorii de pe Valea Buzăului. Pănă la finele acestei luni, Centrul de Sănătate Multifuncţional de la Pârscov va fi redeschis, ca secţie exterioară a Spitalului Judeţean Buzău.  Unitatea medicala a fost desființată în urma cu 8 ani și deservea aproximativ de 30 de mii de locuitori din zona de munte a județului Buzau.

Centrul medical de la Pârscov din județul Buzău  are în organigramă şase posturi de medici, 17 posturi de asistente medicale şi cinci posturi de infirmiere care vor asigura asistenţă medicală în cadrul cabinetelor de Medicină internă, Pediatrie, ORL, Obstetrică-ginecologie şi Mică chirurgie. Concursul pentru ocuparea schemei de personal cu asistenţi medicali şi îngrijtoare s-a încheiat la finele lunii ianuarie, iar toate posturile

După finalizarea tuturor procedurilor și avizelor, în maxim două săptămîni, noua unitate medicală va deveni funcțională.

Centrul medical din Pârscov este un spital în care s-au alocat nu mai puţin de două milioane de lei. Are aparatură de ultimă generație și va funcţiona 24 de ore din 24. Unitatea medicala a fost desființă în 2010 și deservea aproximativ de 30 de mii de oameni de pe Valea Buzăului.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

8 + 1 =