Amanta lui Kamara, primele declarații despre relația lor

0
1504

 

Fata în vârstă de 24 de ani a venit pentru prima oară într-un platou de televiziune, unde a dezvăluit cum s-a cunoscut cu artistul, care este căsătorit și are un băiețel. Mădălina, tânăra alături de care a fost văzut Kamara în ultima perioadă a vorbit pentru prima oară despre relația lor.

”Sunt manichiuristă. Am 24 de ani. În Braşov lucrez, acum vin din Bucureşti. Am mai mulţi prieteni pe aici. Viitor posibil iubit am. Da, am un început de relaţie. Cam de trei săptămâni, o lună. Vorbim de Kamara, desigur. Ne-am întâlnit în mall. Sunt hostess, când nu sunt manichiuristă şi aşa ne-am cunoscut. M-am dus la promoţia respectivă, a fost aşa de ultim moment, el era cu prietenul lui Ralflo, a venit în faţa standului şi acolo l-am văzut. Mă uitam la el, mă uitam la colegul lui. A venit după noi, s-a băgat în seamă cu noi, i-am dat numărul de telefon şi a rămas că-l sun după ce termin munca. L-am sunat, am stabilit că ne vedem. Eu voiam să merg, prietena mea zicea să nu merg… Eu nu, că mă duc. I-am dat mesaj că nu mai merg, trebuia să-l iau dintr-un club. Un prieten de-al meu mi-a zis să mă duc. M-am dus, mai încet, dar m-am dus. Am stat în maşină, am povestit, ne-am uitat la Braşov. Şi la un moment dat mi-a spus ”Ştii, am uitat cum te cheamă.” Am făcut cunoştinţă din nou. Nu m-a deranjat. Am mai povestit, mi-a cântat…”, a dezvăluit Mădălina.

”S-a comportat foarte frumos cu mine, am mai povestit, am mai povestit, ne-am sărutat. Trecuseră câteva ore bune. Ne-am oprit acolo. Şi apoi să plec acasă. El avea un rucsac, pe care-l lăsase în maşina mea. A plecat să-şi salute colegul, l-am aşteptat…Ne-am plimbat, am zis să-l duc la gară, m-am dus acasă, ne-am revăzut, am mers să mâncăm ceva, am ieşit cu nişte prieteni de-ai mei.”, a mai spus ea.

”Ştiam de la el că este căsătorit, însă separat. Oficial, el este însurat, dar este separat. Nu mă consider amantă. Suntem în perioada în care ne cunoaştem. Ne place unul de altul. Atât, deocamdată. Ne spunem că ne e dor. Ne-am văzut în fiecare weekend.”, a mai mărturisit Mădălina.

La începutul acestui an s-a spus că artistul și soția lui vor divorța, după ce Kamara a fost surprins în compania altei domnișoare. Până acum, acesta a evitat să facă vreo declarație.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

21 + = 24