Numărul victimelor consumatoare de produse etnobotanicele din ce în ce mai mare

0
1125

Trei tineri au ajuns la Spitalul Județean Buzău ieri seara după ce au consumat substanțe halucinogene. Unul dintre ei, este un fotbalist din liga a IV-a de 29 de ani, din Buzău. Din câte se pare, sportivul nu este la prima abatere, el fiind cunoscut ca dependent de etnobotanice. Săptămînă trecută, un elev de clasa a XII-a din Colegiul Economic a murit după ce a consumat substanțe interzise.

Doi tineri au ajuns ieri la secția de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Buzău într-o stare grava. Cei doi au fost preluați de ambulanță după ce s-au bătut cu pumnii și picioarele la intersecția bulevardului 1 Decembrie cu strada Viitorului din Buzău. Erau amândoi căzuți pe jos, în stare de inconștiență și cu spume la gură. Extrem de agitați, cei doi au fost sedați de medici, pentru a putea fi îngrijiți și pentru a li se putea recolta probe biologice care să stabilească ce au consumat. Medicii cred că un cocktail format din alcool si etnobotanice i-ar fi putut aduce în starea în care se aflau. În final, un adolescent de 15 ani a fost trimis la secția Ojasca a spitalului de Neuropshiatrie Săpoca, iar celalalt, in varsta de 14 ani, a plecat acasă, cu scrisoare medicală.

Un alt tânăr a ajuns ieri la spitalul din Buzău după o supradoză de etnobotanice. În vârstă de 29 de ani, tânărul este fotbalist în liga a IV-a si a căzut pe stradă, la ieșirea dintr-un bar din Buzău, după ce se pare că a fumat o țigară cu etnobotanice. Sportivul nu este la prima abatere, el fiind cunoscut ca dependent de substanţe halucinogene.  Bărbatul a fost implicat si într-un dosar instrumentat de DIICOT.

Săptămâna trecută, un elev a murit din cauza consumului prelungit de etnobotanice. Adolescentul de 18 ani, din Buzău, era  elev în clasa a 12-a la Colegiul Economic din oraș. Cătălin Cojocaru era cunoscut drept consumator de etnobotanice și este  posibil a totul să se fi întâmplat din cauza unei supradoze.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

23 + = 25