Românii au scapat de formularul 600

0
1079

Noul ministru de Finanțe, Eugen Teodorovici, a anunțat ca se pregătește o ordonanță de urgență. Totodată, oficialul a precizat că în timpul mandatului său nu vor exista creșteri de taxe.

Declarația 600 trebuia depusă până la 31 ianuarie 2018 de către românii  care au obținut în 2017 venituri din activități independente în anul 2017 echivalente cu cel puțin 12 salarii minime pe an, adică 22.800 de lei. Măsura a generat, încă de la început, nemulțumiri în rândul acestor categorii de contribuabili, timp în care mai mulți lideri ai puterii au anunțat că aplicarea acestei măsuri va fi modificată sau chiar anulată.

Odată cu învestirea noului guvern, premierul Viorica Dăncilă, i-a transmis ministrului de Finanțe, Eugen Teodorovici, să prezinte soluţia pentru rezolvarea problemei privind formularul 600.

În această dimineață, Teodorovici a anunțat că,în prima ședință de guvern, care va avea loc mâine, va prezenta o ordonanță de urgență,  prin care obligativitatea depunerii formularului 600, să fie eliminate.

Tot astăzi, Eugen Teodorovici anunța că în timpul mandatului său nu vor exista creșteri de taxe.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

2 + 3 =