Noi filme la CINEMA 3D, din Rîmnicu Sărat

0
1507

 

În săptămâna 25 ianuarie – 1 februarie cinefilii vor putea urmări filme de calitate precum ,,Frația hotilor,, , ,,Pasager în trenul morții,, și ,,Labirintul: Tratament letal,,.

Sâmbătă și duminică, de la ora 12.00, dar și de la 14.00, micii spectatori pot urmări animația, 2D, dublată în limba română – ,,Incredibila poveste a perei uriașe,,.

Tot în weekend, de la ora 16,00,  va rula pelicula ,,The Commuter,,- ,,Pasager în trenul morții,,.

În acest thriller plin de adrenalină Liam Neeson este Michael, care pe drumul zilnic spre casă, cu trenul, este abordat de un străin misterios pentru a dezvălui identitatea unui pasager ascuns în acel tren până ce vor ajunge la ultima stație. Forțat să soluționeze contracronometru un puzzle mortal, Michael va descoperi un plan criminal.

 

În fiecare zi de luni a săptămânii cinematograful este închis, însă în restul zilelor de la ora 18,15, rulează producția ,, Frația Hoților,,.

Filmul redă planul jafului suprem care porneşte de la ideea scoaterii din circulaţie a fabuloasei sume de 120 de milioane de dolari chiar de sub nasul celui mai performant departament al poliţiei din Los Angeles. Gerard Butler şi 50 Cent interpreteaza roluri de exceptie in acest film.

Zilnic de la ora 21,00 rulează și pelicula ,,Maze Runner: The Death Cure,,.  Finalul epic al seriei Maze Runner, Thomas conduce grupul său din Luminiș în ultima și cea mai periculoasă misiune de până acum. Pentru a-și salva prietenii ei trebuie să intre în Ultimul Oraș, un labirint controlat de rău care se dovedește a fi cel mai periculos dintre toate.

Prețul unui bilet la Cinema 3D, din Rm. Sărat este de 15 lei  pentru adulți și 10 lei pentru  copii cu vârsta de până la 10 ani. Biletele se pot cumpăra de la casieria, din incinta cinematografului, deschisă zilnic începând cu ora 17,45, iar sâmbătă și duminică începând cu ora 11,30.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

4 + 4 =