Dramă în familia unei tinere din Buzău care şi-a pus capăt zilelor înghiţind un pumn de medicamente

0
983

 

Diana avea 22 de ani şi era mămica unei fetiţe de un an. Prietenii au aflat despre tragedie chiar de pe contul de Facebook al fetei care s-a sinucis, printr-o postare făcută de soţul ei. Tânăra încercase și acum cinci ani să îți ia viața, fiind salvată de către medici! Poliţia a dechis o anchetă!

Diana Merişan locuia cu soţul ei şi fetiţa acestora, în vârstă de un an, în acelaşi bloc cu părinţii săi, pe care îi vizita des, aşa cum s-a întâmplat şi miercuri seară. După ora 22.00, fata a fost găsită într-una dintre încăperi în stare de leşin, moment în care unul dintre părinţi a sunat la 112. A fost preluată în stare de inconştienţă de salvare şi adusă la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Buzău.

La ora 1.00 noaptea, medicii au declarat decesul tinerei. Apropiaţii Dianei Merişan sunt de părere că o depresie puternică ar fi împins-o pe fată la suicid, gest la care a recurs fără să mai ţină cont nici măcar de existenţa fetiţei sale de un an. Tânăra încercase și acum cinci ani să îți ia viața, însă atunci medicii au reusit s-o salveze!

Diana provine dintr-o familie cu posibilităţi materiale reduse, ambii părinţi fiind pensionaţi medical.  Poliţia a început o anchetă pentru a stabili împrejurările care au condus-o pe tânără să facă acest gest.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

4 + 6 =