Elevă de 12 ani bătută în microbuzul şcolar

0
1209

 

Anchetă a poliției la o școală din județul Buzău, după ce o elevă de 12 ani a fost bătută crunt de un băiat, chiar în microbuzul școlar, care se deplasa către domiciliile copiilor. Altercația a fost filmată de un coleg și trimisă familiei victimei. Șoferul spune că și-a dat seama că a fost o altercație în microbuz abia după ce majoritatea copiilor au coborât. Incidentul s-a produs în localitatea Fundeni-Zărnești. Atenție, urmeaza imagini care va pot afecta emotional!!!

 

Incidentul șocant s-a produs vineri dupa-amiaza! Pe filmare se vede cum o elevă este lovită cu pumnii de un băiat, apoi trântită la podea, în uralele colegilor. Șoferul pare că ignoră altercația din spate și își continuă drumul. La scurt timp, oprește mașina, copiii coboară și abia din acest moment, spune șoferul, ar fi aflat despre eveniment.

 

Astăzi, părinții fetei bătute în microbuzul școlar au mers cu Poliția la școală.

Directorul școlii spune că elevul problemă nu se află la prima abatere, însă nu a putut interveni până acum decât cu scăderea notei la purtare. Recunoaște că nu mereu sunt însoțitori în microbuzele școlare, așa cum cere legea, și de aceea a fost posibilă producerea incidentului, de vineri după-amiază.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

9 + 1 =