Filme noi la Cinema 3D, din Râmnicu Sărat, în săptămâna 12-18 ianuarie

0
1641

Cinefilii se vor putea bucura de filme de calitate precum ,,Downsizing,, ,,Insidious: The Last Key,, si ,,The Commuter,,. Copiii au si ei parte de o surpriza placuta: animatia 3D, dublata in limba romana, ,,Ferdinand,,. Pretul unui bilet este de doar 15 lei pentru adulti si 10 lei pentru copii cu varsta de pana la 10 ani.

 

Sâmbătă si duminică, de la ora 11.45, dar si de la 14.00, micii spectatori pot urmari animatia, 3D, dublata in limba romana- ,, Ferdinand,,

Tot in weekend, de la ora 16:10,  va rula pelicula ,,The Commuter,,. În acest thriller plin de adrenalină Liam Neeson este Michael, care pe drumul zilnic spre casă, cu trenul, este abordat de un străin misterios pentru a dezvălui identitatea unui pasager ascuns în acel tren până ce vor ajunge la ultima stație. Forțat să soluționeze contracronometru un puzzle mortal, Michael va descoperi un plan criminal.

In fiecare zi de luni a saptamanii cinematograful este inchis, insa in restul zilelor de la ora 18,30 este programata productia ,,Insidious: The Last Key,,

Mințile creative din spatele celebrei trilogii „Insidious” se întorc pentru „Insidious 4: The Last Key”. Acțiunea este stabilită după evenimentele celui de-al treilea film și o urmărește pe Elise Rainier, în tinerețea sa din New Mexico, în timp ce începe să fie bântuită de un spirit demonic în propria casă.

Zilnic de la ora 20,45 va rula si pelicula ,, Downsizing,, care prezinta ceea ce se întâmplă când, în încercarea de a găsi o rezolvare la problema suprapopulării planetei, oamenii sunt micsorati până ajung la 13 cm înălțime..

Pretul unui bilet la Cinema 3D, din Rm. Sarat este de 15 lei  pentru adulti si 10 lei pentru  copii cu varsta de pana la 10 ani. Biletele se pot cumpara de la casieria, din incinta cinematografului, deschisa zilnic incepand cu ora 17,30, iar sambata si duminica incepand cu ora 11,15.

 

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

30 + = 34