Mihai Tudose: „Dacă pleacă din Guvern, plec și eu!”

0
1134

 

„Dacă pleacă din Guvern, plec și eu!” Este declarația făcută de primul-ministrul Mihai Tudose, miercuri seară, într-o emisiune TV, la adresa vicepremierului Marcel Ciolacu. Mai mult, premierul a mărturisit că buzoianul Marcel Ciolacu, deși fără portofoliu, este ministrul care muncește cel mai mult, chiar și 12 ore pe zi.

 

Premierul Mihai Tudose a explicat, miercuri seara, cât de puternica este legătura personală dintre el și vicepremierul Marcel Ciolacu, lămurind astfel, în care tabara din PSD se afla liderul social-democrat buzoian buzoian. Prezent intr-o emisiune VT si chestionat de realizator despre ministrii din cabinetul sau cu care lucreaza cel mai bine Tudose, a răspuns ca primul dintre ei este vicepremierul Marcel Ciolacu.

 

Mai mult, premierul a mărturisit că Marcel Ciolacu, deși fără portofoliu, este ministrul care muncește cel mai mult, chiar și 12 ore pe zi.

 

În același context, Mihai Tudose a mai declarat ca este foarte bun prieten cu Marcel Ciolacu și că, de peste 25 de ani, merg adesea in concedii impreuna cu familiile. În contextul conflictului pe care Tudoase îl are cu liderul PSD Liviu Dragnea, premierul a lăsat să se înțeleagă din ce tabără face parte Marcel Ciolacu, unul dintre fruntașii partidului.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

45 + = 46