Sancţiuni pentru depozitarea mobilierului în holul blocului

0
2128

 

În municipiul Buzău, traiul la bloc a devenit tot mai restrictiv, odată cu intrarea în vigoare, în luna noiembrie a anului trecut, a unui regulement de conviețuire urbană, adoptat de consilierii municipali. Au simțit-o pe propria piele nu mai puțin de 42 de buzoieni, locatari la bloc, care au fost vizitați, zilele trecute, de către polițiuști locali.

Regulamentul de conviețuire socială, cu numeroase prevederi pe care locatarii de la bloc sau casă din Buzău trebuie să le respecte, a intrat in vigoare anul trecut in luna noiembrie. Una dintre reguli interzice amplasarea de mobilier sau alte obiecte pe holul comun al blocului, aceasta constituind contravenție. Zilele trecute, polițiștii locali au descoperit 42 de proprietari de apartament care depozitau pe holul comun al blocului diferite obiecte de mobilier. Toți au primit avertisment dar în cazul în care nu vor elibera spațiul comun din bloc, ei vor fi amendați.

Polițiștii spun că data viitoare, îi vor amenda pe locatarii de la bloc care nu respectă legea. Încălcarea obligaţiilor prevăzute în regulamentul de conviețuire socială se sancţionează contravenţional cu amendă cuprinsă între 500 și 1.000 lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 69 = 79