Televizor pentru secția de pediatrie a Spitalului Judeţean Buzău

0
1150

 

Secția de Pediatrie a Spitalului Județean Buzău a primit un cadou frumos de Crăciun. Sensibilizați de o știre difuzată de postul regional TvSudEst, membrii unei familii din Buzău au donat secției un televizor LCD. Medicii spun că astfel de cadouri sunt binevenite pentru copiii internaţi.

 

Moș Crăciun a auzit la știrile postului regional TvSudEst ca secţia de Pediatrie a Spitalului Judeţean Buzău se confruntă cu o problemă: în niciun salon nu există televizor, astfel încât timpul să treacă mai ușor și mai plăcut pentru copiii internați acolo. Așa se face că Moșul a apelat la generozitatea unei familii din Buzău care a venit la unitatea medicală și a donat Secției de Pediatrie un televizor LCD nou- nouț. Televizorul a fost montat imediat într-un salon, spre bucuria micuților aflați pe patul de spital.

 

Și pentru părinţii internaţi cu micuţii lor în spital, donaţia este o mare bucurie. Prichindeii uită că sunt bolnavi, iar timpul pe perioada internării trece mult mai repede.

 

Pentru ca atmosfera să fie cât mai plăcută și în alte saloane, ar mai fi nevoie și de alte televizoare. Toți copiii au nevoie de un strop de bucurie pe perioada internării.

Secţia de Pediatrie a Spitalului Judeţean Buzău numara 12 saloane cu un total de 70 de paturi.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

76 + = 77