Accident cu 1 mort și 3 răniți pe DN2B

0
1085

 

Un cumplit accident s-a produs în această dimineață, pe Drumul National 2 B, care leagă Buzăul de București.  O tânără șoferiță a efectuat o depășire neinspirată apoi a pierdut controlul volanului. Mașina sa a derapat pe carosabilul umed, moment în care a fost izbită de un autoturism care venea pe sensul opus. Mama șoferiței vinovate a murit și alte trei pesrsoane au suferit răni ușoare.

 

Accidentul s-a produs pe Drumul National 2B, pe Şoseaua Spătarului, lângă municipiul Buzău. O buzoiancă de 27 de ani care se deplasa spre București împreună cu mama sa a pierdut controlul volanului, după ce a depășit un camion, a intrat în derapaj și a ajuns pe contrasens. Autoturismul Hyundai condus de tânără a intrat în coliziune cu un alt autovehicul, condus de o bucureșteancă de 45 de ani, care circula pe celălalt sens de mers. Impactul i-a fost fatal pasagerei de pe bancheta din spate a Hyundai-ului. Victima, o femeie de 59 de ani, mama șoferiței, a fost proiectată la câțiva metri de autoturism, prin geamul portierei din spate.

 

Mai multe ambulanțe au preluat încă trei victime din cealaltă mașină. Aici se aflau trei bucureștence, între care o adolescentă de 17 ani. Toate au ajuns la spital cu leziuni ușoare. Polițiștii care au declanșat cercetări la fața locului au aflat de la șoferița din Buzău că accidentul s-a produs la scurt timp după efectuarea depășirii unui camion. Tânăra a încercat să revină pe banda sa de mers printr-o manevră bruscă, moment în care a intrat în derapaj.

 

În urma accidentului, unul dintre autoturisme a rămas pe şosea, iar celalalt a ieşit în afara părţii carosabile. Timp de o oră, circulaţia pe şoseaua Spătarului a fost restricţionată şi s-a desfășurat dirijat.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

6 + 2 =