Taxe și impozite mai mari din 2018

0
1751

Ramnicenii vor plati in 2018 taxe si impozite mai mari! Cota de impozitare pentru cladirile cu destinatie de locuinta ale persoanelor fizice a crescut cu 10 la suta, ca si impozitul pentru terenul intravilan aferent acestora. In schimb, impozitul pentru cladirile detinute de persoanele juridice, dar si impozitul pentru imobilele nerezidentiale nu au fost modificate. Darile pentru anul 2018 pot fi achitate incepand cu 12 ianuarie.

 

Consiliul Municipal Rm. Sarat a aprobat saptamana trecuta impozitele si taxele locale, dar si alte taxe asimilate acestora, care se vor aplica in 2018. Cota de impozitare pentru cladirile cu destinatie de locuinta ale persoanelor fizice a crescut cu 10 la suta, ca si impozitul pentru terenul intravilan aferent acestora. In schimb, impozitul pentru cladirile detinute de persoanele juridice, dar si impozitul pentru imobilele nerezidentiale nu au fost modificate.

Desi consilierii PNL s-au abtinut de la vot, proiectul care a vizat nivelul taxelor si impozitelor pentru anul 2018 a fost aprobat.

 

Reprezentantii Serviciului de Taxe si Impozite, din cadrul primariei Rm. Sarat, instiinteaza toti contribuabilii ca darile pentru anul 2018 se vor incasa incepand cu data de 12 ianuarie. Totodata, proprietarii, care instraineaza sau dobandesc mijloace de transport, sunt indemnati sa se programeze la Serviciul de Inmatriculari Buzau, in vederea inmatricularii provizorii sau definitive a acestora, dupa data de 12 ianuarie.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 28 = 36