Sărbători pe litoral

0
1213

 

Și în acest an hotelierii de pe litoral au pregătit oferte tentante pentru cei care vor să îşi petreacă altfel Crăciunul şi Revelionul, fără însă a fi nevoiţi să plece în afara ţării. Hotelierii și proprietarii de pensiuni de la malul marii au pregătit o serie de oferte de sărbători, între acestea regăsindu-se dușuri emoționale, fântână de gheață, dar şi o petrecere cu vestimentația tipică aristocrației interbelice a anilor 1930. Prețurile pornesc de la 270 de lei de persoană.

Chiar dacă sărbătorile de iarnă sunt de obicei asociate cu zăpada, colinde sau săniuș, afaceristii de pe Litoral ii invită pe romani să consulte ofertele agențiilor de turism pentru o vacanță de relaxare, wellness și spa, cu servicii de calitate.

Cele mai multe hoteluri care au pregătit oferte de Crăciun sunt cele de patru și cinci stele din stațiunea Mamaia.

Un hotel de patru stele din Mamaia vine cu pachete de două și trei nopți de cazare, care au prețuri cuprinse între 156 de euro și 215 euro camera. Oferta include cazare și mic dejun pentru doi adulți în cameră dublă. De asemenea, este cuprinsă și masa tradițională de Crăciun, dar și acces la piscina interioară, saună umedă și uscată, duș emoțional, fântâna de gheață și masaj. Un alt hotel, tot de patru stele vine cu petreceri specifice si rasfat la SPA.

Prețurile sunt similare și în stațiunile din sudul litoralului. Spre exemplu, un sejur într-o cameră dublă cu vedere la mare dintr-un hotel de patru stele din stațiunea Venus, în regim all inclusive, costă 2.725 de lei. În ofertă, care include trei nopți de cazare și a patra oferită gratuit, mai sunt cuprinse cina festivă de Revelion, dar și Revelionul copiilor.

Turiștii care vor să petreacă Revelionul sau Sărbătorile de Iarnă la malul mării au și diverse opțiuni de a petrece timpul liber, putând alege între a vizita muzeele din Constanța, centrul istoric al orașului sau mănăstirile din Dobrogea.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

52 + = 58