Limba engleză, un “must have”

0
1196

 

Tot mai multi parinti isi incurajeaza copiii sa invete limba engleza, inca de mici. O spun profesorii care predau engleza unor elevi din ce in mai activi si mai interesati de aceasta disciplina. Specialistii in educatie considera ca pentru a stapani limba engleza la nivel de utilizare curenta si fluenta, invatarea acestei limbi trebuie sa inceapa de la cele mai fragede varste.

Limba engleza este o limba de circulatie internationala, iar cunoastearea ei este esentiala, atat pentru adulti, cat si pentru copii. Parintii sunt constienti de acest lucru, iar in ultimii ani, numarul celor care isi incurajeaza copiii sa invete limba engleza, inca de la varste fragede, este tot mai mare. La randul lor, elevii sunt din ce in mai activi si mai interesati de aceasta disciplina.

Profesorii considera ca invatarea unei limbi straine, in special engleza, este un „strict necesar” de cultura generala pentru oricine, dar mai ales pentru copii. Asta in contextul in care, fata de deceniile anterioare, granitele sunt deschise, iar oameni din tari diferite interactioneaza din ce in ce mai mult intre ei sau chiar dezvolta proiecte comune.

Specialistii in educatie considera ca pentru a stapani limba engleza la nivel de utilizare curenta si fluenta, invatarea acesteia trebuie sa inceapa de la cele mai fragede varste. In opinia acestora, metoda cea mai eficienta de a ne invata copiii o limba straina este strans legata de principiile de baza pentru invatarea limbii materne: prin incurajare continua, repetare si asociere cu actiunile si obiectele din jurul nostru.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 19 = 26