MAŞINA LUI MOŞ CRĂCIUN A AJUNS LA RÂMNICU SĂRAT

0
1438

 

Pentru prima data, copiii din Rm Sarat pot circula gratuit cu masina lui Mos Craciun! Initiativa apartine societatii de Transport Urban Calatori din Rm. Sarat, care impreuna cu autoritatile, le-au pregatit celor mici o surpriza. Copiii din unitatile de invatamant pot face zilnic un tur al orasului, insotiti de Mos Craciun, care le ofera din tolba sa si cate un cadou dulce.

In premiera, pe strazile municipiului Rm. Sarat, circula zilele acestea masina lui Mos Craciun. Mijlocul de transport este pus la dispozitia copiilor de catre societatea de Transport Urban Calatori, care impreuna cu autoritatile au pregatit celor mici o surpriza in prag de sarbatori. Astazi, in masina lui Mos Craciun au urcat prichindeii de la Gradinita cu Program Prelungit Nr. 2. Acestia recunosc ca niciodata pana acum nu au mers la plimbare prin oras insotiti de Mos Craciun.

Responsabilii Primariei impreuna cu directorii de scoli si gradinite sunt cei care stabilesc programul masinii lui Mos Craciun. Proiectul a fost realizat atat cu sprijinul financiar al societatii de Transport Urban Calatori, care a contribuit cu suma de 2.000 de lei, dar si cu ajutorul oferit de sponsori, reprezentati de oameni de afaceri din Rm. Sarat.

Si in zilele urmatoarea copiii din Rm. Sarat vor putea circula cu masina Mosului, bucurandu-se de prezenta acestuia, dar si de surprizele dulci pe care le pregateste pentru ei. In perioada sarbatorilor de iarna autobuzul lui Mos Craciun circula si in alte orase din tara spre bucuria celor mici.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 84 = 89