„Învaţă să dăruieşti”, campanie derulată de Grupul Media TV Sat

0
1325

Zeci de copii din Buzău vor avea un Crăciun mai frumos prin  campania „Învaţă să dăruieşti”, derulată de Grupul Media TV Sat. Prezentatoarea emisunii “Peştişorul de aur”, Karina Bechir, însoţită de echipa TV Sud Est, va dărui jucării, dulciuri, alimente si mobilier la zeci de familii cu mulţi copii din judeţul Buzău. Cadourile au fost strânse de copiii care au participat la emisiunea „Peştişorul de aur”, de la TV Sud Est.

 

Karina Bechir, realizatoare emisiunii „Peştişorul de aur”, de la TV Sud Est, este, și în acest an, ajutorul de nădejde al lui Moş Crăciun. Îndrăgita prezentatoare TV a vizitat joi după-amiază Școala nr. 11 din Buzău.

 

Elevii de clasa a treia de la Școala nr. 11 au strâns cadouri de toate felurile și mărimile, dar și multe dulciuri pentru zeci de copii care provin din familii nevoiașe.

 

Cadourile copiilor de la Școala nr. 11 dar și cele aduse de micuții care au participat la ultimele ediții ale emisiunii „Peștișorul de aur” vor fi oferite in cadrul acțiunii „Donează o jucărie. Fii chiar tu Moş Crăciun!” derulată de sărbători de Grupul Media TV Sat.

Campania „Învaţă să dăruieşti” a Grupului Media Tv Sat se deruleaza la nivelul judeţului Buzău pentru al șaselea an consecutiv.

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 54 = 61