Horoscop 17 – 23 decembrie

0
1418

Berbec- aveți ocazia să demonstrați acum că sunteți înțelepți și că v-ați maturizat! Aveți ocazia să vă lărgiți orizonturile prin relaționare cu lumea, prin studiu și cunoaștere, prin călătorii și spiritualitate.

Taur-odată cu intrarea lui Saturn în casă 9, vă puteți gândi expansiv la ceva ce doriți de multă vreme să realizați și să creșteți. Planificați-va lucrurile pe termen lung, mai ales dacă e vorba de școlarizare superioară sau legătură cu străinătatea.

Gemeni-evaluați-vă relațiile și observați cu atenție în ce oameni puteți avea încredere și care va sunt dușmani.Până acum ați fost confuz referitor la acest subiect,însă de acum încolo se ridică ceață și lucrurile devin clare.

Rac- vin noi responsabilități și îndatoriri de care vă veți achita cu brio , în paralel cu rezolvarea restanțelor.În urmă finalizării lor pot veni și recompense ale efortului vostru,și nu doar verbale ci chiar materializate.

Leu- vă puteți remarca ușor, scoțând în evidență ceea ce aveți bun. Vă puteți încumeta să investiți ori să speculați, căci norocul poate aduce câștiguri inclusiv la jocuri.

Fecioara- o perioadă intens emoțională, când sensibilitatea crește la maximum. Sufletul și dorințele inimii sunt în prim plan, iar voi ar trebui să le  oferiți ceea ce e nevoie. Vă simțiți  vulnerabili și căutați  ocrotire în familie.

Balanță-puteți pune bazele  unei mici afaceri comerciale, puteți scrie și publica. Discutați, ieșiți în public, exprimați-vă opinia. Au loc acum Întâlniri, discuții, conversații interesante. În plus, Învățământul și școala sunt favorizate.

Scorpion-urmează o perioada de materializare a unor proiecte gândite și altădată, având ca tematică zona financiară,managerierea și realizarea balanței plăti-încasări sau puteți primi recompense  pentru ceea ce ați realizat până acum

Săgetător-urmează o perioada  de evidentiere în ceea ce vă propuneți. Este un moment bun pentru a începe ceva nou , pentru a porni pe drumuri noi, pentru inițiative personale, pentru a va manifesta curajos .

Capricorn-se pare că surprizele nedorite pot să apară în orice moment. Ori nu vă simțiți prea bine și preferați să stați mai mult în umbră sau pur și simplu preferați  singurătatea ca să visați în voie.

Vărsător-deveniți mai interesat de soarta lumii și vreți să fiți mai apropiat de cei care au nevoie de ajutor (acțiuni caritabile). Prietenii sunt pe primul loc. Puteți face o cunoștință nouă, care să joace un rol important în viitor.

Pești- planul profesional iese în evidență și  începeți proiecte noi care vă pot aduce succes. Vă preocupă mai mult că oricând imaginea dv. profesională, ambițiile cresc, nu acceptați anonimatul.

Horoscop realizat de Alice Lorena SKAT

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

53 + = 59