UNII II CAPTUREAZA, ALTII II ELIBEREAZA!

0
1200

Unii ii captureaza, altii ii elibereaza! Vorbim despre maidanezii din Rm.Sarat, care sunt eliberati de unii cetateni, chiar daca au fost prinsi cu ajutorul unor custi capcana, pentru a fi dusi in padoc. Chiar ieri dimineata un barbat a fost surprins de camerele de supraveghere in timp ce a deschis o cusca si a eliberat un caine. Politistii locali atrag atentia ca o astfel de fapta este o contraventie si se sanctioneaza cu o amenda cuprinsa intre 300 si 1000 de lei.

 

Daca in anii trecuti, la Rm. Sarat, maidanezii erau prinsi cu crose, o metoda nu tocmai eficienta, din 2017, serviciul de ecarisaj a inceput sa foloseasca cinci custi capcana, montate in diverse zone ale orasului. Metoda s-a dovedit a fi una eficienta, insa nu si pe placul unor cetateni care deschid custile si elibereaza cainii. S-a intamplat chiar ieri dimineata intr-un parc din oras. Pe imaginile surprinse de camele de supraveghere se vede cum un barbat, iesit cu cainele de companie la plimbare, deschide cusca in care fusese capturat maidanezul si il elibereaza.

Pe baza imaginilor de pe camerele de supraveghere, politistii locali l-au identificat pe cetateanul care a eliberat cainele. Barbatul este din Rm. Sarat si a fost sanctionat cu o amenda de 500 de lei. Reprezentantii Serviciului de Ecarisaj fac apel la cetateni sa nu mai faca astfel de fapte, scopul actiunilor lor fiind acela de a reduce numarul de caini de pe strazi.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

5 + 2 =