IMAGINILE UNUI DEZASTRU

0
1119

 

Imagini surprinse imediat după producerea accidentului de ieri, de la Școala nr. 1 din Buzău, au fost postate pe internet de către martori ai incidentului. Imaginile sunt asemănătoare cu cele ale unui atentat terorist: oameni întinși pe asfalt, care zbierau de durere, și foarte multă lume șocată. Atenție, urmează imagini care vă pot afecta emoțional!

 

 

Imaginile în care sunt suprinse scenele în care oamenii zac întinși pe asphalt au fost postate pe retelele de socializare de către un martor al incidentului. Impresionați de scenele teribile au fost chiar și medicii de pe ambulanță, oameni care au văzut multe tragedii la viața lor.

 

Conducerea Inspectoratului Şcolar are numai cuvinte de laudă la adresa directorului Şcolii nr. 1 şi pune accidentul de ieri pe seama unei stări de oboseală a acesteia. Monicăi Gheorghe şi-ar fi petrecut toată noaptea la spital, acolo unde este internat fiul ei.

 

Din păcate, din cele 11 victime care au ajuns ieri la spital, 6 dintre victime au rămas internate: trei dintre victime care au fracturi la picioare sunt la Ortopedie, o fetiţă de 12 ani care are o entorsă la o gleznă, suferită în îmbulzeala creată, este la Chirurgie pediatrică, o femeie de 35 de ani, însărcinată, a fost trimisă la maternitate, în timp ce o femeie de 60 de ani care a suferit multiple traumatisme şi fracturi a fost transferată în stare gravă la Spitalul Floreasca din Capitală.

Cazul este anchetat şi de către inspectorii de muncă, deoarece directoarea Şcolii numărul 1 se afla în timpul serviciului atunci când a intrat în grupul de oameni care se aflau în faţa unităţii de învăţământ şi îşi aşteptau copiii să iasă de la cursuri pentru a-i duce acasă.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

84 + = 94