“STAR WARS”, IN AVANPREMIERA

0
1475

,,Star Wars: Ultimii Jedi,, ajunge joi în cinematografele din România! Fanii Star Wars pot urmări, în avanpremiera, ultima producție a seriei și la Cinema 3D Râmnicu Sărat. Pelicula va rula joi de la orele 18.00 și 21.00.

 

Eroii din “Trezirea forţei” se alătură legendelor galactice într-o noua aventură epică, ce descifrează mistere ale Forţei vechi de generaţii și scot la lumină adevăruri șocante din trecut. Rey (Daisy Ridley) își continuă drumul epic, alături de Finn, Poe și Luke Skywalker, în următorul capitol din saga, Star Wars: Ultimii Jedi. Maine, fanii Star Wars pot urmari,, in avanpremiera, ultima productie a seriei si la Cinema 3D Rm. Sarat. Pelicula va rula maine de la orele 18.00 si 21.00. (https://www.youtube.com/watch?v=tdzyuuZvWwk)

Prețul unui bilet la Cinema 3D, din Râmnicu Sărat este de 15 lei  pentru adulți și 10 lei pentru  copii cu vârsta de până la 10 ani. Biletele se pot cumpăra de la casieria, din incinta cinematografului, deschisă zilnic începând cu ora 13.00, iar sâmbătă și duminică începând cu ora 11,00.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

5 + 3 =