NOUA DACIA DUSTER

0
1442
 

General Autocom – concesionarul DACIA în județul Buzău – a lansat joi noua Dacia Duster. Cel mai bine vândut SUV românesc vine cu o serie de noutăți care fac din noul Duster o mașină cu capacități off-road, foarte atractivă pentru cei dispuși să își achiziționeze un autoturism nou. Noul model Dacia Duster poate fi admirat și testat la sediul din municipiul Buzău al General Autocom, aflat la ieșire din Buzău spre Rm. Sărat, de astăzi până luni, în cadrul Campaniei „Porți Deschise”.

 

Noul Duster produs de Dacia a fost lansat la Buzău, joi seară, în cadrul unui eveniment organizat de General Autocom – concesionarul Dacia în județul Buzău.

Noul model Duster aduce cateva premiere tehnologice pentru Dacia și pune accent pe confortul pasagerilor.

La exterior, noul Duster, cel mai ieftin 4×4 de pe piața românească, se prezintă cu un design care exprimă robustețe, iar interiorul, complet nou, este confortabil și ergonomic.

Noul model Dacia Duster poate fi admirat și testat la sediul din municipiul Buzău al General Autocom, aflat la ieșire din Buzău spre Rm. Sărat.

De asemenea, vizitatorii vor putea să participe la campania specială organizată de Dacia cu această ocazie, având posibilitatea să câștige marele premiu, adică un Duster complet echipat.

 

Detalii despre regulamentul campaniei pot fi găsite pe site-ul https://promotii.dacia.ro/

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

15 + = 21