PRODUSE EXPRIRATE DE 7 ANI

0
859

 

Magazinele de cartier au la raft adevărate bombe chimice sub formă de alimente expirate, unele şi de şapte ani. Au constatat-o poliţiştii locali din Buzău care au mers în control la câteva buticuri din oraş alese la întâmplare. Agenţii au descoperit atât de multe nereguli încât au umplut două dube cu produsele expirate pe care le-au confiscat.

 

Poliţiştii locali din Buzau porniţi în controale au avut şocul să constate că administratorii mai multor magazine de cartier aveau expuse produse cu termen de valabilitate expirat chiar şi de şapte ani!  Mai grav este că printre alimente erau produse supuse unei alterări rapide dacă sunt păstrate în condiţii  improprii. Luată la întrebări de organele de control, angajata unuia dintre magazinele înţesate cu produse expirate a rămas fără explicaţii. Mai ales după ce i-a fost descoperit sub tejghea zeci de litri de alcool pe care îl vindea ilegal în regim de bar.

Agenţii de Poliţie Locală au descoperit atât de multe nereguli la două dintre cele cinci societăţi verificate încât au umplut două dube cu bunurile confiscate.

 

Poliţiştii îi sfătuiesc pe cetăţeni să-şi aleagă cu atenţie locurile din care îşi procură produsele alimentare pentru a nu fi predispuşi îmbolnăvirii.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

5 + 2 =