Feerie de lumini la Buzău în ajun de Moș Nicolae

0
1164

Pentru al doilea an consecutiv, în fața Muzeului Județean, autoritățile au inaugurat un tunel format din zeci de mii de luminițe. Un alt tunel de lumini se afla și în fața Consiliului Județean Buzău.

 

Consiliul Județean Buzău a dat startul sărbătorilor de iarnă. După împodobirea bradului din curtea Muzeului Județean, președintele Consiliului Județean Buzău. Petre Emanoil Neagu, a intrat în pielea lui Moș Nicolae și a oferit dulciuri tuturor copiilor prezenți la eveniment.

 

În fața Muzeului Județean, reprezentantii Consiliului Judetean Buzău au inaugurat, un impresionant tunel de lumini format din 42.000 de beculeţe multicolore. Spre deosebire de anul trecut, când a existat un singur tunel de lumini, la Muzeu, anul acesta autoritățile au amenajat un tunel impresionant și la sediul Consiliului Județean, format din 72.000 de beculete.

 

Cei mai bucuroși de spectacolul de culoare oferit de tunele  de lumini au fost, bineinteles, copiii.

 

Surprizele pregătite de Consiliul Județean Buzău pe perioada sărbătorilor de iarnă nu se vor opri aici. În perioada 8-10 decembrie, copiii pot viziona proiecțiile de filme pregătite de Teatrul George Ciprian, difuzate în trei serii, începând cu orele 10.00, 12.00 și 14.00. De asemenea, cei mai talentați actori buzoieni vor reveni acasă și vor aduce zâmbetul pe buze cu spectacolul ”Comedii cu Gorobete”. Spectacolul va avea loc pe 17 decembrie, ora 17.00. la Teatrul George Ciprian.

În perioada 19-21 decembrie, copiii sunt invitați să ia ”Micul dejun cu Moș Crăciun”, între orele 09.00-11.00, la Muzeul Județean Buzău, unde vor putea sta de vorbă și se pot fotografia cu Moșul. De asemenea, toți copiii vor primi bilete gratuite de la Moș Crăciun pentru a face un tur al expozițiilor găzduite de Muzeul Județean Buzău. Din 19 decembrie pana pe 22 decembrie, pe platoul din fața Muzeului Județean Buzău va fi amenajat și un târg cu produse tradiționale de sezon.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

3 + 1 =