În unităţile militare dezafectate, de la Râmnicu Sărat vor fi amenajate locuinţe sociale, sedii ale unor instituţii, dar şi un centru de afaceri

0
1224

 

Autorităţile infirmă zvonurile potrivit cărora imobilele unităţilor militare dezafectate din Râmnicu Sărat ar urma să aibă alte destinaţii. Reprezentanţii Primăriei precizează că o hotărâre a Consiliulul Local Râmnicu Sărat din 2016, prevede clar utilitatea pe care o pot primi unităţile militare dezafectate. Aici vor fi locuinţe sociale, sedii ale unor instituţii, dar şi un centru de afaceri. Primăria le-a preluat pe acestea de la Ministerul Apărării Naţionale.

Unităţile militare din Râmnicu Sărat au ajuns în administrarea Primăriei, în luna mai a acestui an. În ultima perioada, în zonă, autorităţile au realizat o reţea de iluminat public şi au pus în funcţiune un sistem de supraveghere video, pentru a pune în siguranţă imobilele. Reprezentanţii Primăriei spun ca în fostele unităţi militare pot fi amenajate doar anumite obiective, toate fiind menţionate într-o hotărâre a Consiliului Local Râmnicu Sărat din 2016

Propunerile privind destinaţia pe care o vor primi unităţile militare dezafectate vor fi lansate în dezbatere publică pe site-ul Primăriei Râmnicu Sărat.

Din păcate, din experienţa anilor trecuţi, multi dintre cetăţenii care nu participa la dezbaterile publice se declară apoi nemultumiţi de deciziile luate de autorităţi, deşi au posibilitatea să participe la consultările care se fac pe marginea temei lansate în dezbatere publică.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 31 = 33