PREVIZIUNILE LUNII DECEMBRIE

0
1236

 

În luna decembrie nu ar trebui să luati decizii importante,  să vă cumpăraţi maşini noi sau să semnaţi contracte noi cu persoane abia apărute în viața voastră. Sunt sfaturile astrologilor pentru ultima lună a anului, când planeta Saturn îşi face intrarea în Capricorn şi va rămâne aici pentru următorii trei ani, mai exact până în 2020.

 

Saturn poartă multe nume în astrologie şi este o planetă care pentru mulţi generează frică doar la o simpla menţionare, lucru perfect adevărat pentru că este unul din modurile prin care se manifestă. Lui Saturn i se spune Lordul Karmei, Marele Malefic, şi care pentru o perioadă de doi ani şi patru luni, până în martie 2020, va fi în Capricorn. Potrivit astrologilor, Saturn actionează în funcţie de ce găseşte. Îi place să consolideze, însă doar dacă găseşte o fundaţie solidă. Dacă nu, va distruge şi o va lua de la capăt. Ajutaţi de astre, nativii Capricorn trebuie să se pregătească pentru marile schimbări care vor începe în viata a lor după data de 20 decembrie.

 

Ceea ce trebuie să reţinem este că Saturn ne predă anumite lecţii de viaţă pe care ar fi bine să le înţelegem şi să ni le însuşim. Ţinând cont de conjucturile astrale, astrologii  ne sfătuiesc să nu luăm decizii importante, în decembrie, să nu cumpărăm mașini noi și să nu semnăm acte cu persoane noi.

În mitologie, Saturn din latina sau Cronos în limba greacă era fiul lui Uranus- cerul şi al Geei -pământul.

Saturn sau Cronos, guvernează timpul ca măsură a schimbării.  În filozofie, timpul este un flux energetic continuu, care curge într-o singură direcţie, de la trecut, în prezent şi spre viitor.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

7 + 1 =