HOROSCOP 1 – 7 DECEMBRIE

0
4288

 

Berbec-și Mercur, și Venus se află în aceeași zodie,una obligându-vă să vă revizuiți planurile de călătorie, alta aducându-vă  în compania oamenilor intelectuali ,cultivați și deschiși. Dacă vă aflați într-o relație, vă veți prețui libertatea și independența și veți vedea acest lucru ca o parte importantă a intimității.

Taur- Marte  vă va face să vă simțiți mai dominați și mai controlați de alții, dar nu neapărat într-un mod negativ. Vă încurajează să acționați atunci când este vorba de luarea deciziilor , însă numai dacă meditați și asupra nevoilor altora .

Gemeni- dacă există lucruri pe care nu le-ați spus celor dragi, membrilor familiei, prietenilor sau colegilor, vă puteți aștepta  să se declanșeze conversații, atât pozitive, cât și negative. S-ar putea să vă simțiți nervoși în legătură cu discuțiile mai serioase.

Rac-veți putea găsi și crea frumusețe în cadrul unor sarcini simple. Veți obține plăcere făcând treburile casei,pornind de la  curățenie și terminând cu organizarea. Venus  reduce conflictul, făcând orice treabă cotidiană  ușor de finalizat. Folosiți această ocazie pentru a vă reproiecta și redecora interiorul casei!

Leu-fiti  realiști în ceea ce privește cheltuielile și economiile, dar nu ezitați să va asumați riscuri mici! Fluxul de numerar va fi stabil , chiar și cu eșecuri minore pe ici- colo. Intrarea lui Marte în Scorpion are pentru voi conotații în sectorul familiei.Păstrați-vă controlul acasa!

Fecioara-  vă simțiți nostalgici cu privire la trecutul dvs. ,la amintirile din copilărie, iar ele ar putea apărea fără avertisment. Este important să rămâneți conectați cu membrii familiei , dacă aceste relații sunt sănătoase și stabile. Dacă unii nu sunt în apropiere, creați atunci oportunități și faceți-vă timp pentru cei dragi prezenți  .

Balanta-veți putea să „înveseliți” orice potențial partener cu farmecul dvs., știind exact ce și când să spuneți . S-ar putea să vă placă în mod inconștient  să  flirtați mai mult și să vă jucați cu vorbe frumoase, așa că fiți atenți la energia pe care o îndreptați spre  alții și verificați-vă intenția!

Scorpion-accentul următoarei perioade cade pe gusturile voastre și pe dorința de a face tot ceea ce vă place. Dacă o să cumpărați ceva, acesta va fi de eleganță, calitate și lux. Urmăriți-vă comportamentele impulsive, deoarece Venus ar putea juca feste pentru voi!

Sagetator- veți fi cu siguranță mai concentrați pe aspectul personal, veți fi extrem de atrăgători pentru ceilalți, și în interior și în afară, și veți avea o personalitate aparent magnetică. Puteți primi o mulțime de atenție de la alții interesați de voi în mod romantic, dar aceste interacțiuni nu tind să se mențină pe termen lung.

Capricorn-  intr-un fel, s-ar putea să  simțiți un conflict în zona sentimentală și va trebui să vă exprimați în mod clar sentimentele pentru a înțelege ce se întâmplă. Sunteți sensibili și ușor de rănit , mai ales  dacă sunteți îndrăgostiți, simțindu-vă mult mai vulnerabili decât de obicei.

Varsator- vă veți bucura  să ieșiți , iar scena socială este gata să stea deschisă pentru voi. În loc să vă simțiți legați de romantism, vă veți concentra mai mult pe prietenii și pe acel fel de iubire platonică. Vă dați seama că vă place să fiți înconjurati de oameni  cu vederi libere.

Pesti- veți avea mai multe convorbiri cu alții cu privire la parcursul carierei dvs., iar unele dintre aceste discuții pot provoca noi idei . Datorită lui Mercur retrograd s- ar putea  amesteca oarecum lucrurile și vă puteți simți ca și cum vă plimbați pe un teren stâncos.

 

Horoscop realizat de Skat

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

37 + = 41