Ministrul de Interne, Carmen Dan, a găsit un dispozitiv de înregistrare audio în interiorul casei sale

0
1154

 

Incident de securitate acasă la ministrul de interne. Carmen Dan a găsit un dispozitiv de înregistrare audio în interiorul casei sale şi a chemat imediat poliţia. Potrivit primelor informaţii primite de la autorităţi, a fost întocmit un dosar penal iar cercetările continuă sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lânga Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a anunţat, miercuri seară, că a găsit în apartamentul închiriat un dispozitiv de înregistrare şi a sesizat Poliţia pentru demararea unei anchete. Ministrul a precizat că a făcut plângere pentru violare de domiciliu, după ce a găsit un microfon ascuns într-o priză în apartamentul în care locuiește în perioada în care se află în București.

Purtătorul de cuvânt al SRI, Ovidiu Marincea, a declarat că dispozitivul găsit la domiciliul ministrului Carmen Dan este unul „destul de comun, care nu este utilizat de serviciile de informaţii în general”.

Reprezentanţii Inspectoratul General al Poliţiei Române au anunţat că dispozitivul descoperit in locuinta Ministrului de Interne a fost ridicat şi urmează a fi expertizat. Cercetările continuă sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

2 + 3 =