OFERTE TURISTICE PENTRU MINIVACANŢĂ DE 1 DECEMBRIE

0
939

Minivacanţa de 1 Decembrie se apropie, iar românii şi-au făcut deja rezervări, pentru a petrece câteva zile de neuitat! Oamenii au profitat de ofertele variate ale agenţiilor de turism, cele mai solicitate pachete fiind cele pentru staţiunile de pe Valea Prahovei. Sunt şi persoane, care vor petrece Ziua României, chiar în oraşul în care a avut loc Marea Unirea, Alba Iulia.

Agenţiile de turism din Râmnicu Sărat au pregătit încă de la începutul toamnei pachetele turistice pentru cei care vor să plece în minivacanţa de 1 Decembrie. Cele mai tentante sunt sejururile în staţiunile de pe Valea Prahovei, mai ales că în unele sezonul de iarnă s-a deschis deja. Atragătoare sunt şi pachetele la pensiunile din Alba Iulia şi împrejurimi.

Încântaţi de oferta variată, mulţi turişti şi-au făcut deja rezervări. Sunt însă şi persoane, care din cauza bugetului redus, vor petrece ziua de 1 Decembrie acasă.

Rămâne de văzut dacă vremea le va permite românilor să aibă o minivacanţă de 1 Decembrie pe placul lor. Potrivit meteorologilor, vineri, 1 decembrie, pe perioada desfășurării paradei de Ziua Națională vremea va fi bună în București, dar la Alba Iulia sunt șanse mari să plouă. Totodată, cei care își vor petrece minivacanța la munte vor avea cel mai probabil parte de ninsori.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 24 = 32