ZI PLINĂ DE MANIFESTĂRI

0
1081

1 Decembrie va fi o zi plină de evenimente la Buzău. Consiliul Județean, prin instituțiile subordonate, va organiza multiple manifestări prin care celebrează Ziua Națională a României. Spectacole de muzică ușoară și populară, în Parcul Crâng, un show de zile mari cu Grupul umoristic „Vouă”, dar și expoziții cu intrare gratuită la Muzeul Județean: sunt doar câteva dintre evenimentele la care buzoienii sunt așteptați în număr cât mai mare.

Ca în fiecare an, Ziua Naţională a României este sarbatorita de  Consiliul Judeţean Buzău cu numeroase manifestări. Pe 1 decembrie, buzoienii se vor putea bucura de o masă tradiţională, cu 3.000 de porții de fasole cu cârnați, și de un spectacol susținut de UDDI și artiștii Centrului Județean de Cultură și Artă Buzău. Evenimentul va avea loc în Parcul Crâng, începând cu ora 11.30. Tot pe 1 Decembrie, Consiliul Județean oferă buzoienilor un spectacol susținut de Grupul Vouă – ”Și râsul ne unește!”. Evenimentul va avea loc la Sala Mare a Consiliului Județean Buzău, de la ora 16.00, intrarea fiind gratuită.

De asemenea, pe 1 Decembrie, buzoienii pot vizita gratuit toate expozițiile Muzeului Județean Buzău. Conducerea institiuției le-a pregătit buzoienilor și o provocare inedită. Pe două panouri instalate în holul instituției, vizitatorii sunt invitați să răspundă la două întrebări. Clădirea Consiliului Judeţean, precum şi cea a Muzeului Județean, vor beneficia și anul acesta de un iluminat festiv special. Pe lângă tunelul de lumini montat pe aleea ce duce către Muzeul Județean, în fața sediului Consiliului Județean Buzău, toți buzoienii, dar mai ales copiii care vor participa la activitățile ce se vor desfășura la Sala Mare a Consiliului Județean Buzău în luna decembrie, vor putea admira un nou tunel de lumini. Luminile de Crăciun vor fi aprinse în data de 5 decembrie, la ora 17.00, începând cu tunelul din zona Muzeului Județean Buzău.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 55 = 63