CARNAGIU DIN CAUZA VITEZOMANILOR

0
987

 

Vitezomanii constituie principala sursă a carnagiilor de pe șoselele care tranzitează județul Buzău. Din cauza vitezei neadaptate la condițiile de drum, de la începutul anului și până acum s-au produs 74 de accidente, soldate cu 8 morți. Asta, în condițiile în care amenzile au curs cu zecile de mii în acest an. O altă cauză a producerii accidentelor rutiere în Buzău este traversarea neregulamentară sau prezența pietonilor pe carosabil.

 

În ciuda numeroaselor amenzi aplicate dar și a altor sanctiuni, Poliția Rutieră Buzău nu reușește să îi tempereze pe șoferii care calcă prea tare pedala de accelerație. Potrivit statisticilor, șoferii vitezomani constituie sursa principală a accidentelor mortale produse pe drumurile naționale care tranzitează județul, în primul trimestru al acestui an.

 

O altă cauză a accidentelor grave produse pe drumurile naționale este traversarea neregulamentară a pietonilor, dar și prezența acestora pe carosabil.

 

Polițiștii de la Serviciul Rutier Buzău îi avertizează pe șoferi dar și pe pietoni că vor intensifica acțiunile de control în județ.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

32 + = 35