CALENDARE AVIZATE VS. PIRATATE

0
1290

 

A apărut calendarul creştin ortodox român pentru anul  2018, dar şi cel piratat. Calendarul ortododox avizat pentru îndrumarea preoţilor şi credincioşilor creştin ortodocşi de pretutindeni este redactat în 3 variante, foaie, de birou ori agendă şi este ilustrat cu icoana Sfântului Andrei, Ocrotitorul României. Creştinii sunt îndemnati să cumpere aceste calendare şi nu exemplarele piratate, care pot conţine greşeli de redactare şi de datare a sărbatorilor.

Arhiepiscopia Buzaului si a Vrancei a pus déjà la dispoziţia credincioşilor calendarul creştin ortodox pentru anul liturghic 2018. Calendarul creştin este ghidul  după care se orientează credincioşii pentru anul viitor, iar fiecare membru al bisericii îşi structurează viaţa după mersul sărbătorilor. Toate modele de calendare editate de Patriarhia Română sunt ilustrate cu icoana Sfântului Andrei, Ocrotitorul României.

Creştinii sunt îndemnati să cumpere aceste calendare exclusiv din incinta bisericilor şi nu de la comercianţii ambulanţi. Exemplarele piratate pot conţine greşeli de redactare şi de datare a sărbatorilor. Anii anteriori au fost  persoane care s-au orientat după calendarele piratate şi au fost nevoite să anuleze anumite evenimente, pentru că erau în post.

Calendarele creştin ortodoxe au fost puse spre vânzare la toate parohiile din judeţul Buzău, cu preţuri începând de la 5 lei.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

43 + = 45