ACCIDENT CU FUGĂ DE LA LOCUL FAPTEI

0
1650

 

Un șofer, care a provocat la Constanța un grav accident rutier a fugit de la locul faptei, fără să se uite măcar ce a lăsat în urmă. Mai întâi a spulberat o femeie pe trecerea de pietoni,  iar mai apoi s-a izbit de un alt autoturism în care se aflau patru oameni.  Polițiștii l-au identificat pe bărbatul care a provocat accidentul, iar în urma cercetărilor au descoperit că nu deține permis de conducere și că a condus sub influența băuturilor alcoolice.

Martorii spun că șoferul care a provocat nenorocirea gonea pe șoseaua Mangaliei. La un moment dat a lovit în plin o femeie care traversa regulamentar pe trecerea de pietoni: a spulberat-o, apoi a tras de volan și a lovit un autoturism care circula regulamentar. În total a făcut 5 victime.

După nenorocire, bărbatul a fugit de la locul accidentului. Nu s-a gândit o clipă la femeia care zăcea pe asfalt ori la cei patru pasageri din autoturismul pe care l-a izbit. Trei dintre ei, dar și femeia lovită pe trecere, au fost transportați la spital iar medicii spun că sunt în afara oricărui pericol. În urma cercetărilor s-a stabilit că șoferul care a provocat accidentul este Drăguț Ion în vârstă de 50 de ani, din Constanța. Polițiștii au descoperit că acesta nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule și, mai mult decât atât, acesta a condus sub influența băuturilor alcoolice, având o concentrație de 0,74 mg/l alcool în aerul pur expirat. Acum bărbatul este cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de conducere a unui autoturism fără permis, conducere sub influența băuturilor alcoolice, vătămare corporală din culpa și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

25 + = 31