Vinerea vânzărilor

0
1302

 

Reduceri consistente dar și vânzări pe măsura de Black Friday și la Râmnici Sărat! Sute de oameni au profitat de ofertele din „Vinerea Neagră” și au plecat acasă cu televizoare, mașini de spălat, aparate frigorifice, cuptoare cu microunde sau laptop-uri. În acest an, multe firme își vor păstra promoțiile până duminică, timp în care stocurile vor fi alimentate continuu.

Încă de la primele ore ale dimineții, zeci de oameni au luat cu asalt magazinele de electronice și electrocasnice pentru a profita de reducerile de Black Friday. Mai întâi aceștia au studiat cu atenție ofertele, apoi și-au achiziționat produsele mult dorite la prețuri reduse consistent și au plecat acasă cu brațele pline.

Extrem de căutate au fost televizoarele, aparatele frigorifice și produsele IT de ultimă generație. Unele magazine vor menține reducerile anunțate de Black Friday și în weekend, timp în care stocurile vor fi alimentate continuu.

Cei mai mulți clienți au cumpărat produse cu plata pe loc, însă alții au preferat să le achite în rate, mai ales că nu plătesc dobândă.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

9 + 1 =