Noi filme la Cinema 3D, din Râmnicu Sărat, în săptămâna 17-23 noiembrie

0
1435

 

Cinefilii se vor putea bucura de 2 producții de calitate: Justice League și Daddy’s Home 2. Și copiii au parte de surprise plăcute, animațiile The son of Bigfoot și Gnome Alone. Prețul unui bilet este de doar 15 lei pentru adulți și 10 lei pentru copii cu vârsta de până la 10 ani.

În perioada 17 -23 noiembrie, Cinema 3D, din Râmnicu Sărat, a pregătit noi surprize pentru cinefili. Sâmbătă și duminică, de la ora 12.00,  micii spectatorii pot urmări animația, 3D, dublată în limba română – The son of Bigfoot, iar de la ora 14.00 animația 3 D, dublată în limba română, Gnome Alone – Aventura Piticilor. Tot în weekend, de la ora 16:00, va rula  pelicula 3D ,,Thor: Ragnarok.

În fiecare zi de luni a săptămânii cinematograful este închis, însă în restul zilelor, de la ora 18.40, este programată producția 2D, Daddy’s Home 2 – Tata în război cu tata 2. Filmul este o comedie savuroasă cu o distribuție de excepție și urmărește peripețiile lui Brad și Dusty, pe măsură ce trebuie să se ocupe de părinții lor intruzivi în perioada sărbătorilor de iarnă. Cei doi își unesc forțele pentru a realiza și a le oferi copiilor lor Crăciunul perfect. Lucrurile par să funcționeze bine, asta până când noul parteneriat este serios pus la încercare.

Zilnic, de la ora 20,50  va rula  pelicula 3D Justice League-Liga Dreptății.

Odată ce şi-a recăpătat credinţa în umanitate şi inspirat de sacrificiul altruist al lui Superman, Bruce Wayne apelează la noua sa parteneră, Diane Prince, pentru a învinge un alt inamic extrem de periculos. Batman şi Wonder Woman sunt presaţi de timp să formeze o echipă de super eroi pentru a ţine piept noii ameninţări.

Prețul unui bilet este de doar 15 lei pentru adulți și 10 lei pentru copii cu vârsta de până la 10 ani.

Biletele se pot cumpăra de la casieria, din incinta cinematografului, deschisă zilnic începând cu ora 13,30, iar sâmbătă și duminică începând cu ora 11,30.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

1 + 6 =