Cele mai bune firme din judeţul Buzău au fost premiate pentru performanţele economice obţinute în anul 2016

0
2387

TV SAT 2002, FIBER NET și RADIO ON AIR au obtinut locul 1 la categoria întreprinderi mici și mijlocii, diplome de excelență dar şi trofee pentru activitatea desfășurată în ultimii cinci ani.

Ediția cu numărul 24 a “Topului Firmelor buzoiene”, eveniment organizat de Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Buzău a fost găzduită, joi seară, de un restaurant din municipiul Buzău În cadrul festivităţii, cele mai bune firme din Buzău au fost premiate pentru performanțele economice din 2016.

Printre firmele câştigatoare s-au numărat şi cele din Grupul Media TV SAT. Astfel, societatea FIBER NET SRL a obținut locul I la categoria „Întreprinderi mijlocii”, domeniul “Activități de telecomunicații prin rețelele de cablu”. De asemenea, societatea TV SAT 2002 s-a clasat pe locul I la categoria Întreprinderi mici, domeniul “Activități de difuzare a programelor de televiziune”, în timp de RADIO ON AIR a ocupat locul I la categoria microînreprinderi, domeniul “Activități de difuzare a programelor de radio”.

Distincțiile, bazate pe rezultatele obținute de cele trei societăți în anul 2016, demonstrează încă o dată profesionalismul firmelor din cadrul Grup Media TV SAT în ceea ce privește furnizarea serviciilor de cablu, internet, televiziune și radio în județul Buzău. Reprezentanții celor trei societăți au primit din partea organizatorilor și diplome de excelență pentru activitatea desfășurată în ultimii cinci ani. La ediţia din acest an a Topului firmelor buzoiene au fost prezenti peste 300 de reprezentanți ai societăților comerciale din județ.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 72 = 80